Linkin Park: Recharged - új remixalbum érkezik

2013.09.27. 16:31 - Burnout

Linkin_Park_-_Recharged_(Album).jpgA nagysikerű Reanimation (2002), és Collision Course (2004) után (bár utóbbi inkább EP-nek fogható fel), újabb remixalbummal érkezik a Linkin Park. A címe Recharged, amin a legutóbbi 2012-es Living Things számai lesznek átdolgozva, illetőleg egy vadonat új szám is helyet kap A Light That Never Comes címmel, amit Steve Aokival, az amerikai DJ-vel közösen készített el a csapat. Nagyon fontos hangsúlyozni, ami igazából nyilvánvaló, hogy ez egy remix album. Már előre látom a rengeteg fanyalgó, pocskondiázó kommentet, hogy mivé lett a Linkin Park... A lemezen különböző emberek, különböző módon gondolták újra a szerzeményeiket, különböző stílusban. 

Annyi biztos, az elektronikus megoldások kapják majd a legnagyobb hangsúlyt, még a szokásoshoz képest is, hiszen a LP (elsősorban Mr. Hahn) eddig sem félt használni a gépeket. A teljesség igénye nélkül néhány szemelvény: a Castle of Glass című számot Mike Shinoda alakította saját szája íze szerint, a Lost in the Echo dupstep köntöst kapott, az eredetileg visszafogott csendes Powerless pedig partyzenévé változik. A vezető kislemez, a már említett 'A Light That Never Comes' egyébként nyitó és záró számként is funkcionál, az első a már ismert verzió, a záró pedig a világhírű producer Rick Rubin variánsa. 

A Reanimation inkább hip-hopos karaktere után, ez a remixalbum egyértelműen a 21. századi zenék elektronikus világába visz majd minket. Szinte borítékolható, hogy nem fogja minden rajongó tetszését elnyerni, különösen azokét, akiknek már a legutóbbi néhány album sem tetszett amiatt, hogy nem hozzák a Hybrid Theory hangulatát, és stílusát. Ők inkább meg se hallgassák. Ez természetesen nem probléma, személyes véleményem szerint pont ettől nagyon különleges a Linkin Park, hogy egy sor zenei stílusban tudtak már nagyot alkotni. 

Íme a számlista: 

1. "A Light That Never Comes" (featuring Steve Aoki)
2. "Castle of Glass" (M. Shinoda Remix)
3. "Lost in the Echo" (KillSonik Remix)
4. "Victimized" (M. Shinoda Remix)
5. "I'll Be Gone" (Vice Remix featuring Pusha T)
6. "Lies Greed Misery" (Dirtyphonics Remix)
7. "Roads Untraveled" (Rad Omen Remix featuring Bun B)
8. "Powerless" (Enferno Remix)
9. "Burn It Down" (Tom Swoon Remix)
10. "Until It Breaks" (Datsik Remix)
11. "Skin to Bone" (Nick Catchdubs Remix featuring Cody B. Ware and Ryu)
12. "I'll Be Gone" (Schoolboy Remix)
13. "Until It Breaks" (Money Mark Headphone Remix)
14. "A Light That Never Comes" (Rick Rubin Reboot)

A bejegyzés trackback címe:

https://musiccontrol.blog.hu/api/trackback/id/tr775536481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása