Amanda néven fut tovább Lauri Ylönen szólóprojektje

2013.07.17. 12:24 - Burnout

lauri.jpg2011-ben jelent meg Lauri Ylönen, a The Rasmus frontemberének első szóló albuma. Azért vállalkozott szólólemezre is, mert rengeteg olyan számot is megírt, megírtak, amik egyszerűen nem passzoltak a The Rasmus stílusához, mégsem szerették volna, ha a szemétkosár mélyén kötnek ki. Ez nagyon jó húzás volt a részükről, a New World egy nagyon szerethető lemez lett (természetesen csak annak, aki el tudott vonatkoztatni attól, hogy ez nem a The Rasmus, és elektronikus hangszereléssel készülnek a számok, nem a megszokott módon).

Az alsó képen is látható Amandát, a kis bábfigurát már ekkora megismerhettük a videóklipekből (Heavy, In the City), mostanra azonban végképp átvette a hatalmat a kis jószág. Nagyon korrekt módon Ylönen úgy döntött, hogy ezentúl nem a saját neve alatt jelenteti meg ezeket az anyagokat, hiszen itt is (akár csak a Rasmusnál) több ember dolgozik a keze alá, és nem szeretné egyedül learatni a babérokat. Így jött a képbe Amanda, róla nevezték el ezt a formációt.

Az album, előreláthatólag 2014. januárjában fog megérkezni. Eddig két számot ismerhettünk meg, amik nagy valószinűséggel rajta lesznek, a She's a Bomb, és a My Favorite Drug. Az előbbi egy külön misét megér, hiszen Lauri nőnek öltözik a klipben, meglehetősen groteszk videó, sokaknak talán megbotránkoztató is. Azt hiszem mindenképpen szórakoztató, és jó látni, hogy ilyen felszabadult művészek is vannak a szakmában. Zenei stílusában annyit lehet leszűrni a készülődő albumról, hogy valószínűleg még közelebb húzódnak az elektronikus zenéhez, és még távolabb a pop/rock stílustól.

9745_204679249679059_1098646312_n.jpgPlusz új infó, hogy idén júliusban már a The Rasmus számára is készülnek új anyagok, így hát 14-re talán várható valami. Amandának pedig sok sikert!

A bejegyzés trackback címe:

https://musiccontrol.blog.hu/api/trackback/id/tr315409892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása